ΕΡΧΟΝΤΑΙ… σημαντικές εξελίξεις

ΕΡΧΟΝΤΑΙ… σημαντικές εξελίξεις

Μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, αναφερόμενος στο που βρίσκεται το θέμα που προέκυψε με τον πρόεδρο της επιτροπής δεοντολογίας και προστασίας αθλητισμού, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου, Αντώνη Γλυκή, απάντησε το εξής: 

«Ισχύουν αυτά που είπε ο αντιπρόεδρος της εταιρεία και νομικός σύμβουλος, ο κύριος Γλυκής. Το απόγευμα θα έχουμε εξελίξεις».

Άρα, αφήνεται να νοηθεί ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις για το κεφάλαιο Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, που έχει ενδιαφέρον, όχι μόνο τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση, αλλά γενικότερα όλους όσους ασχολούνται με το Κυπριακό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

 

The post ΕΡΧΟΝΤΑΙ… σημαντικές εξελίξεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE