Κοσμά: «Δεν μας ήθελε η μπάλα...»

Κοσμά: «Δεν μας ήθελε η μπάλα...»

Ο προπονητής της Αγίας Νάπας, Γιώργος Κοσμά, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα για τη νίκη.

«Μετά από ένα παιχνίδι 3-0 δεν νιώθεις καλά. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Δυστυχώς ήρθε η ήττα ενώ θέλαμε κέρδος. Όλα τα λεφτά ήταν το πρώτο μέρος. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ ενώ οι δικές μας ευκαιρίες έκαναν φτερά.

Ρισκάραμε, είχαμε ευκαιρίες, δοκάρι, αλλά δεν μας ήθελε η μπάλα. Δεν σταματάμε εδώ. Έχουμε ακόμη τέσσερις τελικούς και θα σηκώσουμε κεφάλι να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα και καλή συνέχεια στο φίλο Νίκο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Άνοιξε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Άνοιξε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.