Κοσμά: «Δεν μας ήθελε η μπάλα...»

Κοσμά: «Δεν μας ήθελε η μπάλα...»

Ο προπονητής της Αγίας Νάπας, Γιώργος Κοσμά, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα για τη νίκη.

«Μετά από ένα παιχνίδι 3-0 δεν νιώθεις καλά. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Δυστυχώς ήρθε η ήττα ενώ θέλαμε κέρδος. Όλα τα λεφτά ήταν το πρώτο μέρος. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ ενώ οι δικές μας ευκαιρίες έκαναν φτερά.

Ρισκάραμε, είχαμε ευκαιρίες, δοκάρι, αλλά δεν μας ήθελε η μπάλα. Δεν σταματάμε εδώ. Έχουμε ακόμη τέσσερις τελικούς και θα σηκώσουμε κεφάλι να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα και καλή συνέχεια στο φίλο Νίκο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θλίψη στο Παγκύπριο: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου

Θλίψη στο Παγκύπριο: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου

Έφυγε το βράδυ της Τρίτης από τη ζωή, σε ηλικία 94 ετών, ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος διετέλεσε τρίτος Πρόεδρος της χώρας την περίοδο 1988-1993.

BEST OF TOTHEMAONLINE