Η ΑΠΟΡΙΑ Μπεργκ και Ομονοιατών για… VAR και το πέναλτι του Ολυμπιακού

Η ΑΠΟΡΙΑ Μπεργκ και Ομονοιατών για… VAR και το πέναλτι του Ολυμπιακού

Απόρησαν οι φίλοι της Ομόνοιας αλλά και ο Μπεργκ μετά το ματς για την φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός καθώς ο ρεφ δεν την τσέκαρε στο VAR.

Όπως φάνηκε στην επαναληπτική προβολή της φάσης του 68ου λεπτού ο Ραντζέλοβιτς φαίνεται να τραβάει τον Λέζιακς πριν πέσει κάτω και κάνει χέρι, το οποίο σφύριξε ο ρεφ. Περίμεναν ότι θα το έβλεπε στο VAR πριν πάρει την τελική του απόφαση όμως προχώρησε κανονικά με την απόφαση του και ο Βαλμπουενά άνοιξε το σκορ.

Τι είπε ο τεχνικός της Ομόνοιας για την φάση: «Στη φάση που δόθηκε πέναλτι είναι καθαρό ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού τράβηξε τον Λέσιακς πριν την πτώση του και το χέρι. Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να το δει ο διαιτητής σε ζωντανή ροή, αλλά το VAR υπάρχει γι’ αυτό το λόγο και έπρεπε να επέμβει. Ξέρω ότι είμαστε μικρό κλαμπ σε σχέση με τον Ολυμπιακό, αλλά έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ»

The post Η ΑΠΟΡΙΑ Μπεργκ και Ομονοιατών για… VAR και το πέναλτι του Ολυμπιακού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE