Τι ΔΗΛΩΣΕ ο Αυγουστή στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ΜΑΧΗ με Λεχ Πόζναν

Τι ΔΗΛΩΣΕ ο Αυγουστή στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ΜΑΧΗ με Λεχ Πόζναν

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μίλησε λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με τη Λεχ Πόζναν στο ΓΣΠ, στη Cytavision.

«Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Είχαμε λίγο χρονικό διάστημα, αλλά στη σκέψη είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να μην τους δώσουμε χώρους.  Μέσα από ομαδική δουλειά θα κυνηγήσουμε την πρόκριση. Φαβορί που πατήσαμε χόρτο δεν υπάρχει. Θέληση, πάθος, σκέψη θετική υπάρχουν για να πάρουμε την πρόκριση και να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας ακόμη μία σημαντική πρόκριση. Οι παίκτες θα πρέπει να μπουν μέσα και να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά. Παίκτες ηγέτες, με προσωπικότητα, και πιο σημαντικό να καταφέρουμε να στείλουμε την μπάλα στο πλεκτό».

 

The post Τι ΔΗΛΩΣΕ ο Αυγουστή στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ΜΑΧΗ με Λεχ Πόζναν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE