Τι ΔΗΛΩΣΕ ο Αυγουστή στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ΜΑΧΗ με Λεχ Πόζναν

Τι ΔΗΛΩΣΕ ο Αυγουστή στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ΜΑΧΗ με Λεχ Πόζναν

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μίλησε λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με τη Λεχ Πόζναν στο ΓΣΠ, στη Cytavision.

«Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Είχαμε λίγο χρονικό διάστημα, αλλά στη σκέψη είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να μην τους δώσουμε χώρους.  Μέσα από ομαδική δουλειά θα κυνηγήσουμε την πρόκριση. Φαβορί που πατήσαμε χόρτο δεν υπάρχει. Θέληση, πάθος, σκέψη θετική υπάρχουν για να πάρουμε την πρόκριση και να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας ακόμη μία σημαντική πρόκριση. Οι παίκτες θα πρέπει να μπουν μέσα και να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά. Παίκτες ηγέτες, με προσωπικότητα, και πιο σημαντικό να καταφέρουμε να στείλουμε την μπάλα στο πλεκτό».

 

The post Τι ΔΗΛΩΣΕ ο Αυγουστή στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ΜΑΧΗ με Λεχ Πόζναν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν, δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν την ερχόμενη βδομάδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE