ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 358 νέα κρούσματα - 5 νέοι θάνατοι- 73 διασωληνωμένοι

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 358 νέα κρούσματα - 5 νέοι θάνατοι- 73 διασωληνωμένοι

Σε ψηλά επίπεδει παραμένει ο αριθμός νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τετάρτης εντοπίστηκαν 358 νέοι φορεις του ιού ενώ άλλοι 5 συνάνθρωποί μας έχασαν τη μάχη για ζωή.

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 358, εκ των οποίων 56 συνδέονται με γνωστές συρροές και 43 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 16286 (ημερήσια μεταβολή +2.2%), εκ των οποίων 55.8% άνδρες. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 5, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 357 θάνατοι.

Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 78 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 73 (72.6% άνδρες).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE