ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώνει το ΕΛΚ για τις τουρκικές παραβιάσεις ο Νίκος Αναστασιάδης - Τηλεδιάσκεψη και με τον Γκουτέρες

Ενημερώνει το ΕΛΚ για τις τουρκικές παραβιάσεις ο Νίκος Αναστασιάδης - Τηλεδιάσκεψη και με τον Γκουτέρες

Τους ηγέτες κρατών και κομμάτων που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Λαικό Κόμμα, αλλά και τον Γκουτέρες θα δει ο Νίκος Αναστασιάδης σήμερα Τετάρτη (23/09).

Όπως γράφει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα συμμετάσχει σήμερα Τετάρτη (23/09) στις 6.30μμ (ώρα Κύπρου) στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) που θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεδιάσκεψης, ενόψει της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Κατά τις εργασίες του ΕΛΚ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ενημερώσει με Παρέμβαση του τους ηγέτες των κρατών και κομμάτων που συμμετέχουν στο ΕΛΚ για τις τρέχουσες εξελίξεις στη νοτιοανατολική Μεσόγειο και, ειδικότερα, για τις παραβιάσεις και τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς και για τις απειλές της για εποικισμό της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου, και θα καταθέσει τις θέσεις της Κύπρου αναφορικά με τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την ΕΕ.

Ακολούθως στις 8μμ (ώρα Κύπρου), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει τηλεδιάσκεψη με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες στο πλαίσιο της 75ης Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top