Εξ’αφορμής της εκστρατείας ‘Χρυσός Σεπτέμβρης‘ μέλη της Μαθητικής Κίνησης φωταγώγησαν το ‘Μακάρειο Νοσοκομείο’ ενώ πολλά παιδιά μεταμφιέστηκαν σε ήρωες παραμυθιών και παρέλασαν στα πέριξ του Νοσοκομείου χαρίζοντας μια μαγευτική παράσταση στα παιδάκια που νοσηλεύονται.
Μία κίνηση συμβολική στα πλαίσια της εκστρατείας του ‘Χρυσού Σεπτέμβρη’ (μήνας που είναι αφιερωμένος στη δράση κατά του παιδικού καρκίνου) που φώτισε κυριολεκτικά και μεταφορικά το παιδοογκολογικό του Μακαρείου Νοσοκομείου και μία πρωτοβουλία που αν μη τι άλλο δημιούργησε έστω και για λίγο χαμόγελα και ξεγνοιασιά στα προσωπάκια των μικρών ηρώων.
Στην ανακοίνωση, πέραν των εθελοντών της Μαθητικής Κίνησης που μεταμφιέστηκαν ζωντανεύοντας κάθε λογής παιδικό παραμύθι εκφράζονται ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Ευρωβουλευτή, Λουκά Φουρλά που είναι φυσικά αρωγός και παρών σε κάθε προσπάθεια και δράση, καθώς και στο κατάστημα ‘Fantastic Shop’ για την προμήθεια των στολών.
Δείτε και το βίντεο που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του κυρίου Λουκά Φουρλά στο twitter: