ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: 'Κανείς δεν κρίνει έργα τέχνης αλλά... - Τέσσερις έρευνες για διευθυντές σχολείων'

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: 'Κανείς δεν κρίνει έργα τέχνης αλλά... - Τέσσερις έρευνες για διευθυντές σχολείων'

Για την έρευνα που διεξάγεται εναντίον του καθηγητή τέχνης, Γαβριήλ Γαβριήλ μίλησε ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο την Τρίτη (22/09), ο κ. Προδρόμου ανέφερε ότι η έρευνα γίνεται εσωτερικά από το Υπουργείο και αν προκύψει οτιδήποτε, θα παραπεμφθεί στον Γενικό Εισαγγελέα για να αποφασίσει πως να προχωρήσει.

'Κανείς δεν κρίνει έργα τέχνης, αλλά το θέμα είναι οι κανονισμοί που πρέπει να τηρούνται. Αυτό που θα δούμε είναι αν υπάρχουν λάθη και παραλείψεις’, σημείωσε ο κ. Προδρόμου.

'Το θέμα δεν είναι ένας καλλιτέχνης που απλά τυγχάνει να είναι διευθυντής. Υπάρχουν διαδικασίες και κανονισμοί που πρέπει να ακολουθούνται', πρόσθεσε.

Πέραν τούτου, ο κ. Προδρόμου ανέφερε ότι γίνονται τέσσερις διαφορετικές έρευνες για διευθυντές σχολείων μετά από κάποιες καταγγελίες που προέκυψαν, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει για το περί τίνος πρόκειται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE