Ο Μαρτίνς έβγαλε το πλάνο για… Ομόνοια – Η (σχεδόν) σίγουρη ΕΝΔΕΚΑΔΑ του Ολυμπιακού

Ο Μαρτίνς έβγαλε το πλάνο για… Ομόνοια – Η (σχεδόν) σίγουρη ΕΝΔΕΚΑΔΑ του Ολυμπιακού

Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για Ομόνοια μέσα από τα ρεπορτάζ των ελληνικών ΜΜΕ.

Ρίχνοντας μια ματιά στις ιστοσελίδες το πρωί της Τετάρτης καταλαβαίνει κανείς πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει στην ενδεκάδα για το ματς με την Ομόνοια το βράδυ της Τετάρτης (22:00 – Cytavision Sports 3HD) για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως βγαίνει από τα ρεπορτάζ οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν με 4-2-3-1 και τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από δεξιά θα είναι οι Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο και Χολέμπας.

Στον άξονα δίδυμο οι Καμαρά και Μπουχαλάκης με τον Φορτούνη πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο.

Τριάδα μπροστά οι ΒαλμπουενάΜασούρας (στα άκρα) και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή.

The post Ο Μαρτίνς έβγαλε το πλάνο για… Ομόνοια – Η (σχεδόν) σίγουρη ΕΝΔΕΚΑΔΑ του Ολυμπιακού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.