Ο Μαρτίνς έβγαλε το πλάνο για… Ομόνοια – Η (σχεδόν) σίγουρη ΕΝΔΕΚΑΔΑ του Ολυμπιακού

Ο Μαρτίνς έβγαλε το πλάνο για… Ομόνοια – Η (σχεδόν) σίγουρη ΕΝΔΕΚΑΔΑ του Ολυμπιακού

Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για Ομόνοια μέσα από τα ρεπορτάζ των ελληνικών ΜΜΕ.

Ρίχνοντας μια ματιά στις ιστοσελίδες το πρωί της Τετάρτης καταλαβαίνει κανείς πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει στην ενδεκάδα για το ματς με την Ομόνοια το βράδυ της Τετάρτης (22:00 – Cytavision Sports 3HD) για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως βγαίνει από τα ρεπορτάζ οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν με 4-2-3-1 και τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από δεξιά θα είναι οι Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο και Χολέμπας.

Στον άξονα δίδυμο οι Καμαρά και Μπουχαλάκης με τον Φορτούνη πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο.

Τριάδα μπροστά οι ΒαλμπουενάΜασούρας (στα άκρα) και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή.

The post Ο Μαρτίνς έβγαλε το πλάνο για… Ομόνοια – Η (σχεδόν) σίγουρη ΕΝΔΕΚΑΔΑ του Ολυμπιακού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.