Σκηνικό στο Fan Club Lakatamia: Επίσκεψη από 40 μέλη της Θύρα 9 – Ζήτησαν εξηγήσεις για βρισιές

Σκηνικό στο Fan Club Lakatamia: Επίσκεψη από 40 μέλη της Θύρα 9 – Ζήτησαν εξηγήσεις για βρισιές

Σαράντα οπαδοί της “Θύρας 9”, μετέβησαν σήμερα στο Fan Club Lakatamia, για να ζητήσουν εξηγήσεις από συγκεκριμένα άτομα που συνδέσμου που όπως αναφέρει η Θύρα 9, τους έβρισαν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών από την ιστορική πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε η “Θύρα 9”:

«Πήραν πληρωμένη απάντηση από τον Πράσινο Λαό όπως φαίνεται στο βίντεο, γιατί ο Λαός ακόμη και αν δεν είναι μαζί μας, αναγνωρίζει ποιοι στάθηκαν στα πέτρινα χρόνια και ποιοι εμφανίστηκαν όταν ήρθε το χρήμα. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους ήταν εκεί και δεν ακολούθησαν τις βρισιές και ελπίζουμε να καταλαβαίνουν ότι μετά από όλα αυτά η σημερινή επίσκεψη ήταν αναπόφευκτη».

Σημειώνουμε ότι το βίντεο από την σελίδα των οργανωμένων της Ομόνοιας 29ης Μάϊου, δεν μπορεί να δημοσιευτεί, αφού υπάρχουν βρισιές, ενώ ούτε η ανακοίνωση μπορεί να δημοσιευτεί, επειδή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ένα μίγμα από… χυδαιολογίες και ειρωνείες.

The post Σκηνικό στο Fan Club Lakatamia: Επίσκεψη από 40 μέλη της Θύρα 9 – Ζήτησαν εξηγήσεις για βρισιές appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Με κομμένη την ανάσα: Άρχισαν οι αφίξεις στον Λευκό Οίκο για την κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι με Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Με κομμένη την ανάσα: Άρχισαν οι αφίξεις στον Λευκό Οίκο για την κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι με Τραμπ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πρόκειται να συναντήσει τον Ουκρανό ομόλογό του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στις 8:15 μ.μ. ώρα Κύπρου στον Λευκό Οίκο, προτού πλαισιωθούν από άλλους Ευρωπαίους ηγέτες. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE