Ολοκλήρωσε ενόψει Ολυμπιακού και ΠΙΣΤΗ για θετικό αποτέλεσμα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ολοκλήρωσε ενόψει Ολυμπιακού και ΠΙΣΤΗ για θετικό αποτέλεσμα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με βραδινή προπόνηση που έκανε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Τετάρτης (23/09, 22:00) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι “πράσινοι” ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και άπαντες αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ (29/09, 22:00), για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση της Ομόνοιας:

The post Ολοκλήρωσε ενόψει Ολυμπιακού και ΠΙΣΤΗ για θετικό αποτέλεσμα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.