Νέο ΣΟΚ για πιθανή αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ: Έφτασε τα 14 κρούσματα και στον… «αέρα» το ματς!

Νέο ΣΟΚ για πιθανή αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ: Έφτασε τα 14 κρούσματα και στον… «αέρα» το ματς!

Χαμός στη Στεάουα Βουκουρεστίου, που είναι ως γνωστό, μία από τις δύο πιθανές αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αν φυσικά οι “γαλαζοκίτρινοι” κάνουν το… καθήκον τους κόντρα στη Ζρίνσκι Βοσνίας στον Γ΄ προκριματικό.

Οι Ρουμάνοι είναι προγραμματισμένο να υποδεχθούν το βράδυ της Πέμπτης (24/09, 20:30) τη Σλόβαν Λίμπερετς, σε νοκ-άουτ ματς που θα κρίνει την πρόκριση, το οποίο όμως αυτή την στιγμή είναι στον “αέρα”, λόγω των 14 κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα του Βουκουρεστίου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας digisport.ro, η Στεάουα ζήτησε από την UEFA την αναβολή του αγώνα και διεξαγωγή του το ερχόμενο Σάββατο (26/09) και όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για να γίνει δεκτό το αίτημα της.

Πλέον, οι δύο ομάδες αναμένουν την οριστική απόφαση της UEFA για το μεταξύ τους παιχνίδι και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και η κατακύρωση του αγώνα και φυσικά της πρόκρισης στα… χαρτιά, υπέρ της Σλόβαν Λίμπερετς, η οποία σε αυτή την περίπτωση, θα τεθεί αντιμέτωπη στα πλέι-οφ με τον νικητή του αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ζρίνσκι.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ανοιχτές “κεραίες” για την απόφαση της UEFA, έχουν και η Κυπριακή ομάδα, αλλά και οι Βόσνιοι…

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα.

The post Νέο ΣΟΚ για πιθανή αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ: Έφτασε τα 14 κρούσματα και στον… «αέρα» το ματς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια σε Βέμπερ για την επανεκλογή του και οι θερμές ευχαριστίες προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια σε Βέμπερ για την επανεκλογή του και οι θερμές ευχαριστίες προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Η εξεύρεση απαντήσεων στις ευρωπαϊκές προκλήσεις και η διάνοιξη νέων δρόμων για μια ισχυρότερη, πιο ενωμένη ΕΕ θα είναι το πνεύμα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, το πρώτο εξάμηνο του 2026, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας παράλληλα θερμές ευχαριστίες προς το ΕΛΚ και εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών για τη διαχρονική στήριξη τους στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE