Eredivisie: Σα να έΧασε η Φέγενορντ…

Eredivisie: Σα να έΧασε η Φέγενορντ…

Ό,τι μπορεί για να χάσει το τρένο του Europa League κάνει η Φέγενορντ, η οποία πέταξε βαθμούς στην έδρα της Γκρόνινγκεν.

Ο σύλλογος του Ρότερνταμ «κόλλησε» στο 1-1 και έδωσε… παράταση στο «κλείδωμα» της τρίτης θέσης, που οδηγεί στην ευρωπαϊκή έξοδο. «Γκέλα» και για τον (σίγουρο δεύτερο) Άγιαξ, ο οποίος απέτυχε να πάρει το «τρίποντο» εκτός έδρας με αντίπαλο την Τσβόλε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48’ με γκολ του Ντροστ, όμως ο «Αίαντας» έσωσε μια - φαινομενικά – χαμένη παρτίδα στην εκπνοή με τον Σίγκθορσον (89’).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE