Eredivisie: Σα να έΧασε η Φέγενορντ…

Eredivisie: Σα να έΧασε η Φέγενορντ…

Ό,τι μπορεί για να χάσει το τρένο του Europa League κάνει η Φέγενορντ, η οποία πέταξε βαθμούς στην έδρα της Γκρόνινγκεν.

Ο σύλλογος του Ρότερνταμ «κόλλησε» στο 1-1 και έδωσε… παράταση στο «κλείδωμα» της τρίτης θέσης, που οδηγεί στην ευρωπαϊκή έξοδο. «Γκέλα» και για τον (σίγουρο δεύτερο) Άγιαξ, ο οποίος απέτυχε να πάρει το «τρίποντο» εκτός έδρας με αντίπαλο την Τσβόλε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48’ με γκολ του Ντροστ, όμως ο «Αίαντας» έσωσε μια - φαινομενικά – χαμένη παρτίδα στην εκπνοή με τον Σίγκθορσον (89’).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE