Η επανέναρξη των διερευνητικών στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης Μέρκελ, Ερντογάν, Μισέλ

Η επανέναρξη των διερευνητικών στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης Μέρκελ, Ερντογάν, Μισέλ

Η  επανέναρξη των διερευνητικών συνομιλιών Ελλάδας και Τουρκίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης της Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Σαρλ Μισέλ αποτελούσε τμήμα της προετοιμασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της Πέμπτης και της Παρασκευής. Οι τρεις ηγέτες εξέτασαν τις διμερείς σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας, και συζήτησαν για το ζήτημα της επανέναρξης των διερευνητικών επαφών Ελλάδας - Τουρκίας.

Όπως έγινε γνωστό το τελευταίο θα εξειδικευθεί τώρα σε επίπεδο συμβούλων.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE