ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ετοιμασία κατασκευαστικών σχεδίων για την οδό Τσερίου προχωρεί ο Δήμος Στροβόλου

Στην ετοιμασία κατασκευαστικών σχεδίων για την οδό Τσερίου προχωρεί ο Δήμος Στροβόλου

Σε συμφωνία με ιδιώτη μηχανικό, ο οποίος θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση του ρυθμιστικού σχεδίου και την ετοιμασία των κατασκευαστικών σχεδίων για την οδό Τσερίου, θα προχωρήσει εντός των επόμενων ημερών ο Δήμος Στροβόλου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Στροβόλου, η ολοκλήρωση των κατασκευαστικών σχεδίων αναμένεται περί τα τέλη του 2020 αρχές του 2021 και η ζήτηση προσφορών και η έναρξη διαδικασιών εντός του 2021.
 
Πρόσθεσε ότι το όλο σχέδιο βασίζεται στην μελέτη που ετοιμάστηκε από την εταιρεία Ανδρέας Μαρκίδης και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δύο λωρίδες, πλατιά πεζοδρόμια και δημιουργία πολλών χώρων στάθμευσης κατά μήκος του οδοστρώματος.
 
Μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών αποφασίστηκε η υιοθέτηση του σχεδίου Μαρκίδη και για αυτό ο Δήμος προχωρεί με την ετοιμασία των κατασκευαστικών σχεδίων για σκοπούς επίσπευσης ενόψει του γεγονότος ότι το Τμήμα Δημοσίων Έργων αδυνατεί στο παρόν στάδιο να προχωρήσει στην ολοκλήρωση των σχεδίων λόγω άλλων ειλημμένων έργων».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top