Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για την Ειδική Σύνοδο Κορυφής

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για την Ειδική Σύνοδο Κορυφής

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μεταβαίνει αύριο στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στην Ειδική Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου. 

Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρει ότι ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είναι η ενιαία αγορά, η βιομηχανική πολιτική και η ψηφιακή διάσταση, καθώς και οι εξωτερικές σχέσεις κυρίως με την Τουρκία και την Κίνα.
 
Η Σύνοδος θα ανασκοπήσει επίσης την κατάσταση σε σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού.
Τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα συνοδεύει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.