ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η μητέρα της Ευδοκίας που αγνοείται από την Παρασκευή: «Άνοιξε η γη και την κατάπιε»

Συγκλονίζει η μητέρα της Ευδοκίας που αγνοείται από την Παρασκευή: «Άνοιξε η γη και την κατάπιε»

«Παρακαλώ πολύ όλοι να συνδράμουμε στον εντοπισμό της με κάθε μέσο γιατί κάθε στιγμή είναι πολύτιμη για εμάς», λέει η μητέρα της αγνοούμενης - Συνεχίζεται η επιχείρηση για τον εντοπισμό της 43χρονης μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Ιανός» 

Στιγμές αγωνίας ζει η οικογένεια της Ευδοκίας Πλακιά, της φαρμακοποιού, η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Πάμισου στο Μουζάκι Καρδίτσας, μετά το χτύπημα του «Ιανού».
 
Η μητέρα της 43χρονης, η κυρία Φωτεινή, μίλησε στο protothema.gr και ευχαριστεί όλους όσοι συμμετέχουν στην επιχείρηση εντοπισμού της κόρης της.
 
«Θέλω να βρεθεί το παιδί μου γιατί αυτό που περνάω αυτή τη στιγμή είναι τραγικό. Ευχαριστώ όλες τις δυνάμεις της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και όλοι όσοι επιχειρούν αυτή τη στιγμή στην ανεύρεση του παιδιού μας και καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες με αίσθηση καθήκοντος και αυταπάρνησης και παρακαλούμε σεβόμενοι την τραγική θέση της οικογένειας που αναζητά απεγνωσμένα το παιδί της μέσα σε τόνους λάσπης, κορμούς δέντρων και άλλων φερτών υλικών να σταματήσουν τα ανεύθυνα σενάρια γιατί μερικοί προσπαθούν να στοχοποιήσουν την κόρη μου, ότι έφταιγε.
 
Εδώ άνοιξε ο δρόμος, άνοιξε η γη και την κατάπιε. Δεν είχαμε τηλέφωνα, δεν είχαμε ρεύμα, δεν είχαμε τίποτα. Παρακαλώ πολύ όλοι να συνδράμουμε στην ανεύρεσή της με κάθε μέσο γιατί κάθε στιγμή είναι πολύτιμη για εμάς» λέει στο protothema.gr η μητέρα της αγνοούμενης Ευδοκίας.
 
Ο αδερφός και ο ξάδερφός της, μαζί με τους άνδρες της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής βοηθούν στην προσπάθεια που γίνεται για τον εντοπισμό της γυναίκας. Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας δεν έχουν κάποιο καλό νέο, όμως δεν χάνουν την ελπίδα τους.
 
ΑΠΟ Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Πρώην επίτροπος Βασιλείου: «Περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία η ΕΕ, όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα»

Πρώην επίτροπος Βασιλείου: «Περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία η ΕΕ, όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα»

Περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία, χαρακτήρισε η Ανδρούλα Βασιλείου την Ευρωπαϊκή ‘Ένωση λόγω των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν όλες οι χώρες, ανέφερε σε συνέντευξή της στο ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top