Τελέστηκε το μνημόσυνο των ηρώων της ΕΟΚΑ, Κουτσόφτα, Παναγίδη και Μαυρομμάτη

Τελέστηκε το μνημόσυνο των ηρώων της ΕΟΚΑ, Κουτσόφτα, Παναγίδη και Μαυρομμάτη

Τελέστηκε Κυριακή στον ιερό ναό Παναγίας Οδηγητρίας στο Παλαιομέτοχο το μνημόσυνο  των απαγχονισθέντων ηρώων της ΕΟΚΑ, Μιχαήλ Κουτσόφτα, Ανδρέα Παναγίδη και Στέλιου Μαυρομμάτη. 

Ανακοίνωση της Δημάρχου Λευκονοίκου αναφέρει ότι "ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος, Δημόκριτος Ζερβάκης, τίμησε τους ήρωες μας με έναν εξαίρετο επιμνημόσυνο λόγο, πατριωτικό και συνάμα εμπνευσμένο".

"Τον ευχαριστούμε από καρδιάς" συνεχίζει η Δήμαρχος, Ζήνα λυσάνδρου Παναγίδη.

Στο μνημόσυνο παρέστησαν ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ, εκπρόσωποι κομμάτων, βουλευτές, η Δήμαρχος Λευκονοίκου,  ο κοινοτάρχης Παλαιομετόχου, στρατιωτικοί και πλήθος κόσμου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.