Το πρόγραμμα προπονήσεων στο ΓΣΠ για το Απόλλων – Λεχ Πόζναν

Το πρόγραμμα προπονήσεων στο ΓΣΠ για το Απόλλων – Λεχ Πόζναν

Επίσημη ενημέρωση από Απόλλωνα…

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για το πρόγραμμα προπονήσεων ενόψει του αγώνα του Γ’ Προκριματικού γύρου του UEFA Europa League με αντίπαλο τη Λεχ Πόζναν.

Την Τρίτη (22/9), στις 19:45, θα πραγματοποιηθεί στο κυρίως γήπεδο του ΓΣΠ η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν από τον αγώνα της Τετάρτης (23/9).

Η τελευταία προπόνηση των Πολωνών θα πραγματοποιηθεί λίγο νωρίτερα, στις 18:30 στο ΓΣΠ.

Οι προπονήσεις των δυο ομάδων θα είναι ανοιχτές για τα Μ.Μ.Ε τα πρώτα 15 λεπτά».

 

The post Το πρόγραμμα προπονήσεων στο ΓΣΠ για το Απόλλων – Λεχ Πόζναν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE