Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, η Επιτροπή είχε παρατηρήσει αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένο αγώνα, και γι΄αυτό το λόγο προχώρησε στην προσεκτική παρακολούθηση του από την τηλεόραση ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον οι υποψίες ήταν εύλογες.
Όπως είπε ο κ. Παπαχαραλάμπους, απ΄ εδώ και πέρα η Επιτροπή με τη συμβολή της Αστυνομίας θα πάρει καταθέσεις από τα υπό διερεύνηση άτομα, και αν χρειαστεί, η Επιτροπή θα εξασφαλίσει από την Αστυνομία και εντάλματα σύλληψης.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Διαβάστε επίσης:
«ΚΤΥΠΗΜΑ» από πρόεδρο ομάδας Α΄ κατηγορίας μετά τη… ΔΙΑΡΡΟΗ για στημένο αγώνα (ΦΩΤΟ)
Πως ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ επίσημα στον Απόλλωνα για το ντέρμπι με την Ανόρθωση που ερευνάται ως ύποπτο για χειραγώγηση (pic)
The post Κλήσεις από Επιτροπή Δεοντολογίας/Προστασίας του Αθλητισμού σε αθλητικούς παράγοντες για πιθανή χειραγώγηση αγώνα appeared first on Thema Sports.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com