Απόπειρα φόνου: Πυροβόλησαν 41χρονο στην κοιλιά με κυνηγετικό όπλο - Συνελήφθη 55χρονος
Υπόθεση απόπειρας φόνου εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, εναντίον 41χρονου κάτοικου Λεμεσού.
Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, η Επιτροπή είχε παρατηρήσει αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένο αγώνα, και γι΄αυτό το λόγο προχώρησε στην προσεκτική παρακολούθηση του από την τηλεόραση ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον οι υποψίες ήταν εύλογες.
Όπως είπε ο κ. Παπαχαραλάμπους, απ΄ εδώ και πέρα η Επιτροπή με τη συμβολή της Αστυνομίας θα πάρει καταθέσεις από τα υπό διερεύνηση άτομα, και αν χρειαστεί, η Επιτροπή θα εξασφαλίσει από την Αστυνομία και εντάλματα σύλληψης.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Διαβάστε επίσης:
«ΚΤΥΠΗΜΑ» από πρόεδρο ομάδας Α΄ κατηγορίας μετά τη… ΔΙΑΡΡΟΗ για στημένο αγώνα (ΦΩΤΟ)
The post Κλήσεις από Επιτροπή Δεοντολογίας/Προστασίας του Αθλητισμού σε αθλητικούς παράγοντες για πιθανή χειραγώγηση αγώνα appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις