ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα - Κλήση σε αθλητικούς παράγοντες για χειραγώγηση αγώνα

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα - Κλήση σε αθλητικούς παράγοντες για χειραγώγηση αγώνα

Στην έκδοση κλήσεων σε αθλητικούς παράγοντες, στο πλαίσιο έρευνας για πιθανή χειραγώγηση ποδοσφαιρικού αγώνα Α΄ κατηγορίας κατά την 4ηαγωνιστική του πρωταθλήματος, έχει προχωρήσει σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2020 η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής. 

Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, η Επιτροπή είχε παρατηρήσει αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένο αγώνα, και γι΄αυτό το λόγο προχώρησε στην προσεκτική παρακολούθηση του από την τηλεόραση ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον οι υποψίες ήταν εύλογες.
 
Όπως είπε ο κ. Παπαχαραλάμπους, απ΄ εδώ και πέρα η Επιτροπή με τη συμβολή της Αστυνομίας θα πάρει καταθέσεις από τα υπό διερεύνηση άτομα, και αν χρειαστεί, η Επιτροπή θα εξασφαλίσει από την Αστυνομία και εντάλματα σύλληψης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*