ΠΑΦΟΣ: Δύο τροχαία με ηλικιωμένες – Η κατάσταση της υγείας τους

ΠΑΦΟΣ: Δύο τροχαία με ηλικιωμένες – Η κατάσταση της υγείας τους

Δυο αυτοκινητιστικά ατυχήματα σημειώθηκαν την Κυριακή 20/09, στην Πάφο με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο ηλικιωμένων γυναικών οδηγών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στον δρόμο Πραιτωρίου- Κεδάρων την Κυριακή 20/09, αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονη κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέκκλινε της πορείας του και κτύπησε σε κιγκλίδωμα στην άκρη του δρόμου.

Από το ατύχημα η οδηγός τραυματίσθηκε μεταφέρθηκε  και κρατήθηκε  για νοσηλεία στο ΓΝ Πάφου ενώ η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

Εξάλλου σε δεύτερο ατύχημα την Κυριακή 20/09, το απόγευμα στον δρόμο Τσάδας- Στρουμπιού οδηγός οχήματος ηλικίας 80 ετών έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της σε κάποιο σημείο του δρόμου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εξήλθε από το  οδόστρωμα και βρέθηκε  σε γκρεμό βάθους 20 περίπου μέτρων.

Η 80χρονη οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά. Μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου κρατήθηκε στο Νοσοκομείο κυρίως για  προληπτικούς λόγους.

Τα αίτια των δύο τροχαίων διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE