Τα ΝΕΟΤΕΡΑ για τον τραυματισμό Γκαλίτσιου

Τα ΝΕΟΤΕΡΑ για τον τραυματισμό Γκαλίτσιου

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος έγινε αναγκαστική αλλαγή μετά από τραυματισμό του στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας μεταξύ της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα.

Διαβάστε: 

Η στιγμή που «πάγωσαν» όλοι με Γκαλίτσιο στο «Παπαδόπουλος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής πήγε στο νοσοκομείο, έχει τις αισθήσεις του, αλλά θα πρέπει να περάσει από εξετάσεις από τον αξονικό τομογράφο και ακολούθως να αξιολογηθεί η όλη του κατάσταση.

The post Τα ΝΕΟΤΕΡΑ για τον τραυματισμό Γκαλίτσιου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE