Η στιγμή που «πάγωσαν» όλοι με Γκαλίτσιο στο «Παπαδόπουλος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η στιγμή που «πάγωσαν» όλοι με Γκαλίτσιο στο «Παπαδόπουλος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο 43′ του ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα ο Γκαλίτσιος «πάγωσε» το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Ελλαδίτης οπισθοφύλακας προσγειώθηκε στο έδαφος με το κεφάλι και πέρασαν εσπευσμένα στον αγωνιστικό χώρο οι γιατροί της ομάδας της Αμμοχώστου.

Οι αντιδράσεις από τους παίκτες στο χορτάρι ήταν… τρομαχτικές αφού κρατούσαν το κεφάλι τους, όμως, ευτυχώς, ο Γκαλίτσιος αν και αποχώρησε ξαπλωμένος στο φορείο, φαινόταν να έχει τις αισθήσεις του.

Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του ThemaSports:

The post Η στιγμή που «πάγωσαν» όλοι με Γκαλίτσιο στο «Παπαδόπουλος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE