ΜΑΔΡΙΤΗ: Στους δρόμους για καλύτερες παροχές υγείας οι κάτοικοι

ΜΑΔΡΙΤΗ: Στους δρόμους για καλύτερες παροχές υγείας οι κάτοικοι

Διαδηλωτές σε μερικές από τις πιο φτωχές περιοχές της Μαδρίτης, που βρίσκονται αντιμέτωπες με την εφαρμογή μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της COVID-19, ενώ καταγράφεται αύξηση των περιστατικών, βγήκαν την Κυριακή (20/09) στους δρόμους ζητώντας καλύτερες παροχές υγείας, ενώ παραπονέθηκαν για διακρίσεις από τις αρχές.

Η τοπική διοίκηση στη Μαδρίτη ανακοίνωσε την Παρασκευή, ότι η κίνηση μεταξύ και εντός έξι προαστίων στα οποία κατοικούν 850.000 άνθρωποι θα περιοριστεί από αύριο, παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να μετακινηθούν προς τις δουλειές τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE