ΕΛΛΑΔΑ: Ξύλο μεταξύ οπαδών στο κέντρο της πόλης - Γέμισαν αίματα οι δρόμοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Ξύλο μεταξύ οπαδών στο κέντρο της πόλης - Γέμισαν αίματα οι δρόμοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επεισόδια μεταξύ οπαδών σημειώθηκαν το τα ξημερώματα της Κυριακής (20/9) στην Ορεστιάδα, με την αστυνομία να επεμβαίνει.

Νέο αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδούς σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (19/9), στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας.
 
Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, βίαια επεισόδια ξέσπασαν έξω από τα μαγαζιά της πόλης, μεταξύ των οπαδών δύο ομάδων.
 
Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα, με τους οπαδούς των ομάδων να έχουν κανονίσει συνάντηση στο σημείο, για αυτόν τον λόγο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ενεπλάκησαν περίπου 30 άτομα από την κάθε πλευρά, και έπειτα από λίγη ώρα, έφτασε η αστυνομία, όπου με χρήση χημικών διέλυσε τη συμπλοκή.
 
 
ΑΠΟ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE