Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας ο Καδής

Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας ο Καδής

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής, αναχωρεί την Κυριακή για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου και θα ασχοληθεί με τη μεταρρύθμιση της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής (ΚΓΠ) καθώς και με γεωργικά θέματα που άπτονται του εμπορίου. 

Στο περιθώριο της Συνόδου του Συμβουλίου, ο Υπουργός θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για το Περιβάλλον, τους Ωκεανούς και την Αλιεία, Virginijus Sinkevičius.  O κ. Καδής, θα συναντηθεί επίσης με τον Πολωνό ομόλογό του, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των Υπουργείων Γεωργίας των δύο χωρών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE