Εικόνα γροθιά στο στομάχι: Είδε τον γιο του να παίζει ποδόσφαιρο λίγο πριν πεθάνει -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εικόνα γροθιά στο στομάχι: Είδε τον γιο του να παίζει ποδόσφαιρο λίγο πριν πεθάνει -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Σκοτ Σάλιβαν από το Σόμερσετ του Κεντάκι διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου αφού εισήχθη στο νοσοκομείο στις αρχές Αυγούστου.

Συγκεκριμένα διαγνώστηκε με λεπτομηνιγγική καρκινωμάτωση, μια επιπλοκή καρκίνου στην οποία η ασθένεια εξαπλώνεται στις μεμβράνες γύρω από τον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη. Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, ακόμη και με θεραπεία, ο προσδοκώμενος χρόνος ζωής είναι περίπου δυο με τέσσερις μήνες.
 
Οι γιατροί έδωσαν στον 50χρονο μόλις λίγες εβδομάδες, απορρίπτοντας την νοσηλεία σε νοσοκομείο. Κι ενώ έδινε μάχη με την ασθένεια από το σπίτι του, το μόνο που ήθελε ήταν να ζήσει αρκετά ώστε να δει το πρώτο παιχνίδι του γιου του στο σχολείο.
 
Οπότε ρώτησε την νοσοκόμα του, αν αυτό ήταν εφικτό, εκείνη έκανε τα πάντα για να πραγματοποιήσει την τελευταία του επιθυμία.
 
 
ΠΗΓΗ In.gr
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE