Το γράψαμε για «Καϊρίνιο», το είπε και ο Κέρκεζ!

Το γράψαμε για «Καϊρίνιο», το είπε και ο Κέρκεζ!

Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευτξη Τύπου ο Ντούσαν Κέρκεζ, μετά το παιχνίδι της ΑΕΛ με την Καρμιώτισσα (3-1), αποθέωσε τον τερματοφύλακα της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Θέλω να πω κάτι και για τον Καϊρίνο, ήταν και συμπαίκτης μου. Ήταν και σήμερα νομίζω MVP. Όπως το παλιό κρασί, μεγαλώνει και είναι καλύτερος, μπράβο του».

Μόλις ακούσαμε την ατάκα του προπονητή της ΑΕΛ, θυμηθήκαμε το προ πέντε ημερών σχόλιο του συντάκτη της ιστοσελίδας μας, Πόλυ Χασραλάμπους, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ!

The post Το γράψαμε για «Καϊρίνιο», το είπε και ο Κέρκεζ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.