Σύλληψη υπόπτου για απόπειρα εμπρησμού κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Σύλληψη υπόπτου για απόπειρα εμπρησμού κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Στη σύλληψη ενός 26χρονου προχώρησε το απόγευμα η Αστυνομία στη Λεμεσό. Είναι ύποπτος για υποθέσεις απόπειρας εμπρησμού και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε κεραίες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, που διαπράχθηκαν τον  περασμένο Απρίλιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη του υπόπτου έγινε κατορθωτή μετά από αξιολόγηση μαρτυρίων που προέκυψαν εις βάρος του. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, εντοπίστηκαν τεκμήρια που φαίνεται να σχετίζονται με τις δύο υποθέσεις.

Ο ύποπτος φέρεται να αρνείται ενοχή και προβάλλει ισχυρισμούς που διερευνώνται. Αύριο το πρωί, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE