ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 447 έλεγχοι από την Αστυνομία - Πόσες καταγγελίες έγιναν

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 447 έλεγχοι από την Αστυνομία - Πόσες καταγγελίες έγιναν

Σε 9 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο των ελέγχων για τα προστατευτικά μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, η δύναμη διενήργησε συνολικά 477 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο, κατά τους οποίους καταγγέλθηκαν 2 υποστατικά και 9 άτομα.
 
Ειδικότερα, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 44 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό 124 και καταγγέλθηκε 1 υποστατικό, στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 181 έλεγχοι με 4 καταγγελίες πολιτών.
 
Στην Πάφο καταγγέλθηκε 1 υποστατικό έπειτα από 20 ελέγχους, στην ελεύθερη Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 59 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες, ενώ στην περιοχή της Μόρφου διενεργήθηκαν 49 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE