ΛΕΜΕΣΟΣ: Τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα - Τι διαπιστώθηκε από τις έρευνες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα - Τι διαπιστώθηκε από τις έρευνες

Σε κινητοποίηση τέθηκε τα μεσάνυχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία από πυρκαγιές που ξέσπασαν σε δύο αυτοκίνητα, σε διαφορετικές περιοχές, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μία οφείλεται σε τυχαία πυρκαγιά και η άλλη σε εμπρησμό.

Η πρώτη πυρκαγιά τέθηκε  στις 12.40 μετά τα μεσάνυχτα σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από γκαράζ στην περιοχή του συνοικισμού Αγίου Σπυρίδωνα.  Μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, που έσπευσαν επί τόπου, κατάσβεσαν τη φωτιά. Την ίδια ώρα μέλη της Αστυνομίας, απέκλεισαν τη σκηνή, για τις απαραίτητες έρευνες και ανακρίσεις. Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, αφού στη σκηνή εντοπίστηκε εύφλεκτη ύλη.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στη 1.10 τα ξημερώματα, φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο, έξω από σπίτι του 50χρονου  ιδιοκτήτη του, στην περιοχή Αγίου Νικολάου. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από την Ααστυνομία για τις σχετικές έρευνες και ανακρίσεις. Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τυχαία πυρκαγιά που προκλήθηκε από μηχανική βλάβη.

Λόγω των πυρκαγιών, τα αυτοκίνητα και στις δύο περιπτώσεις υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE