Με πεντάρα ξέσπασε η Μπενφίκα για την σφαλιάρα από τον ΠΑΟΚ

Με πεντάρα ξέσπασε η Μπενφίκα για την σφαλιάρα από τον ΠΑΟΚ

Στην πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος, η Μπενφίκα συνέτριψε με 5-1 εκτός έδρας την Φαμαλικάο, τρεις ημέρες μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ.

Η Φαμαλικάο πλήρωσε τα σπασμένα για τον αποκλεισμό της Μπενφίκα από τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Βρίσκοντας πολλές ευκολίες από την αντίπαλη άμυνα, η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους έφτασε σε επιβλητική εκτός έδρας νίκη με 5-1 στην πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος, χάρη στα γκολ των Λούκα Βάλντσμιντ (19′, 66′), Εβέρτον (21′), Άλεξ Γριμάλδο (42′) και Ράφα Σίλβα (52′).

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Με πεντάρα ξέσπασε η Μπενφίκα για την σφαλιάρα από τον ΠΑΟΚ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE