Θα διανεμηθούν δυο επαναχρησιμοποιούμενες ρούχινες μάσκες σε μαθητές

Θα διανεμηθούν δυο επαναχρησιμοποιούμενες ρούχινες μάσκες σε μαθητές

Από την ερχόμενη Δευτέρα (21/09) θα ξεκινήσει η διανομή δυο επαναχρησιμοποιούμενων ρούχινων μασκών σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των γυμνασίων

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) αναφέρει ότι έχει γίνει δεκτή πρόταση προσφοράς δωρεάν προστατευτικής μάσκας προσώπου από τον οργανισμό ΟΠΑΠ σε όλους του μαθητές και μαθήτριες της Μέσης Γενικής και της Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Σημειώνει ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει η διανομή δυο επαναχρησιμοποιούμενων ρούχινων μασκών σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των γυμνασίων, ενώ στη συνέχεια, προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, οι μάσκες θα διανεμηθούν και στους μαθητές και τις μαθήτριες των λυκείων και των τεχνικών σχολών, καθώς και στους εκπαιδευτικούς.

Το ΥΠΠΑΝ ευχαριστεί τον ΟΠΑΠ για την πρωτοβουλία να προσφέρει προστατευτικές μάσκες στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων, συμβάλλοντας έτσι στη συλλογική προσπάθεια υγειονομικής προστασίας.

Με την ευκαιρία, το Υπουργείο υπογραμμίζει ότι με τις επαναχρησιμοποιούμενες ρούχινες μάσκες αποφεύγουμε την καθημερινή απόρριψη μάσκας μιας χρήσης και δεν επιβαρύνουμε το περιβάλλον, υλοποιώντας τον στόχο «προστατεύω την υγεία μου, προστατεύω και το περιβάλλον».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE