Περδίκης: ‘Όταν οι άλλοι χρηματίζονταν, εγώ προειδοποιούσα’

Περδίκης: ‘Όταν οι άλλοι χρηματίζονταν, εγώ προειδοποιούσα’

Απέρριψε κατηγορηματικά τα όσα αναφέρονται για το πρόσωπό του σε σχέση με τις πολιτογραφήσεις, ο βουλευτής των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης.

Η δημοσιογράφος Ελένη Βρετού φιλοξένησε τον κ. Περδίκη στο Πρωινό Δρομολόγιο (Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ) και του ανέφερε πως πολλοί θεωρούν πως στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε για το όλο θέμα ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, τον ‘φωτογράφισε’ για τις διαρροές εγγράφων στον Al Jazeera.

Ο κ. Περδίκης ανέφερε με ξεκάθαρο τρόπο ότι όπως έχει ήδη αναφέρει και δημοσίως σε αρκετά Μ.Μ.Ε., δημοσιογράφος του ραδιοτηλεοπτικού δικτύου που εδρεύει στο Κατάρ επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε πολιτική δήλωση και όχι οποιαδήποτε έγγραφα.

Μάλιστα, προς υπεράσπισή του ανέφερε ότι από το 2010 οι Οικολόγοι έθεσαν το θέμα των πολιτογραφήσεων, το 2014 το ενέγραψαν στην Βουλή, ενώ το 2016 κατέθεσαν σχετική πρόταση νόμου.

«Όταν οι άλλοι χρηματίζονταν εγώ προειδοποιούσα» τόνισε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE