Ποστάρισμα για Βλαστό και Αγιομαμίτη

Ποστάρισμα για Βλαστό και Αγιομαμίτη

Η ανάρτηση του ΟΦΗ για Άκη Αγιομαμίτη και Γιώργο Βλαστό.

Αναλυτικά:

Δυο μεγάλες μορφές της ιστορίας της ομάδας μας, ο Άκης Αγιομαμίτης και ο Γιώργος Βλαστός, τιμήθηκαν χθες, από τον Συντονιστή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Νίκο Νιόπλια και τον Team Manager των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας, Μίλτο Ανδρεανίδη, πριν την έναρξη του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.
Ο Γιώργος Βλαστός είναι ο σκόρερ του πρώτου ευρωπαϊκού γκολ στην “παρθενική” αναμέτρηση του ΟΦΗ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ ο Άκης Αγιομαμίτης έχει συνδέσει την ποδοσφαιρική του πορεία μόνο με την ομάδα μας και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

The post Ποστάρισμα για Βλαστό και Αγιομαμίτη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE