ΘΛΙΨΗ: Πέθανε ξαφνικά γνωστός Έλληνας ηθοποιός

ΘΛΙΨΗ: Πέθανε ξαφνικά γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Σαν «βόμβα έσκασε» η είδηση του χαμού του Πάνου Ρεντούμη.

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τη σελίδα του στο facebook.

«O πόνος φέτος δεν έχει τέλος.. Ένας από τους καλύτερους μου φίλους, ένας αξιαγάπητος ηθοποιός, ένας άνθρωπος που μας έδεσαν τόσα πολλά στην ζωή και την δουλειά που τόσο λάτρευε, έφυγε ξαφνικά… Βαριά η οδύνη αγαπημένε μου φίλε.. Σε χαιρετούν όλοι οι ηθοποιοί», έγραψε.

Είχε γίνει γνωστός μέσα από τη σειρά «Το ρετιρέ» και μεγάλη επιτυχία γνώρισε και μέσα από τη σειρά «Μια στιγμή δυο ζωές» όταν υποδύθηκε τον πατέρα του Ιωάννη Παπαζήση.

Εκτός από τις σειρές "Μια στιγμή δυο ζωές" αλλά και το "Ρετιρέ" τον είδαμε και στο, "Έγκλημα και Πάθος" ενώ είχε ρόλους στο "Τρίτο Στεφάνι" και στο "Η ανατομία ενός εγκλήματος: Διπλή ταυτότητα" του ΑΝΤ1, στη σειρά του Alpha "Αν μ' αγαπάς" και στους "Αληθινούς Έρωτες" στο επεισόδιο με τον τίτλο "Το θηρίο στο κλουβί". Επίσης, είχε συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση "Χαρτοπαίχτρα" με τον Τάκη Ζαχαράτο το 2010.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

Η ΕΕ θα πρέπει να ασκήσει την ενωτική της δύναμη και στο εσωτερικό της, καθώς στην ένωση των 27 ένα κράτος μέλος, η Κύπρος, παραμένει διαιρεμένη από την τουρκική κατοχή, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην παρέμβαση του κατά τη δεύτερη ημέρα του κογκρέσου του ΕΛΚ στη Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE