Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου: Υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας με το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ).


Την Τετάρτη 17.09.2020 υπεγράφη στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και του Γραφείου Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων από τους κους Σκλιά Παντελή, Πρύτανη του Πανεπιστημίου και Γιαννάκη Γιάννη, Επιτρόπου.
Η υπογραφή της συμφωνίας ενδυναμώνει τις σχέσεις του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με τους θεσμικούς φορείς της Πολιτείας και αποβλέπει στην περαιτέρω εμβάθυνση της πολυσχιδούς προσφοράς του στην κοινωνία των πολιτών.


Ειδικότερα, το Πανεπιστήμιο μέσω του θεσμικού πλαισίου του Μνημονίου συνεισφέρει στην παροχή υποτροφιών σε εξ αποστάσεως Προγράμματα Σπουδών σε συνεννόηση με το γραφείο του Επιτρόπου.


Συνεργάζεται με το Γραφείο του Επιτρόπου στην ενσωμάτωση θεματικών της ενεργού κοινωνίας των πολιτών στα Curricula των Προγραμμάτων Σπουδών του καθώς και στην εισαγωγή πρακτικής άσκησης/τοποθέτησης φοιτητών σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.


Η σύγχρονη οπτική προσέγγιση θεμάτων της κοινωνίας και η καινοτόμος παραγόμενη έρευνα και γνώση αιχμής από την ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου αναμένεται σε συνδυασμό με την θεσμική ιδιότητα και σημαντικές πρωτοβουλίες του Επιτρόπου Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, να ενισχύσουν σημαντικά την τοπική ανάπτυξη και τη συνολική κοινωνική πρόοδο της κοινωνίας των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Αμετάβλητη παραμένει η θέση της Άγκυρας για λύση δυο κρατών στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για το χθεσινό τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE