«Βράζουν» οι Τούρκοι με Αλβες γιατί τάχθηκε υπέρ των Αρμενίων!

«Βράζουν» οι Τούρκοι με Αλβες γιατί τάχθηκε υπέρ των Αρμενίων!

Στο στόχαστρο των Τούρκων φίλων του μπήκε ο Ντάνι Αλβες με μία ενέργειά που είχε πολιτικό περιεχόμενο.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός έβγαλε φωτογραφία στην οποία κρατά χαρτί που χαρακτηριστικά αναφέρει:  "Αναγνωρίστε την γενοκτονία των Αρμενίων".  Το μήνυμα προς την Τουρκία, η οποία αρνείται τη γενοκτονία, ήταν σαφές!

Η ενέργεια έκανε γρήγορα το γύρο του κόσμου μέσω των social media και μάλιστα η Πρεσβεία της Αρμενίας στην Ισπανία εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες της προς τον παίκτη.

Οι Τούρκοι φίλοι του όμως εξοργίστηκαν τόσο πολύ που ο Αλβες αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη με μηνύματά του στο twitter στα οποία τόνισε ότι δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό σε κανέναν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.