ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: 12 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού για παραβιάσεις των μέτρων κατά Covid-19

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: 12 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού για παραβιάσεις των μέτρων κατά Covid-19

Σε 12 καταγγελίες πολιτών και μία υποστατικού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο των ελέγχων για τα προστατευτικά μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, η δύναμη διενήργησε συνολικά 518 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Ειδικότερα, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 93 έλεγχοι με πέντε καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό 160 με την Αστυνομία να καταγγέλλει 1 υποστατικό και 1 πολίτη, ενώ στην Λάρνακα διενεργήθηκαν 163 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών.
 
Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 97 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες, στην Πάφο δεν υπήρξαν καταγγελίες έπειτα από 9 ελέγχους, ενώ στην περιοχή της Μόρφου διενεργήθηκαν 76 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE