Οι πιθανοί αντίπαλοι ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης στα πλέι-οφ – Θα είναι στους «ισχυρούς»!

Οι πιθανοί αντίπαλοι ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης στα πλέι-οφ – Θα είναι στους «ισχυρούς»!

Εκτός από τον Απόλλωνα που θα είναι στο γκρουπ των “αδυνάτων”, θα μάθουν τους υποψήφιους αντιπάλους τους στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση που θα είναι στο γκρουπ των “ισχυρών” στην κλήρωση που θα γίνει το απόγευμα της Παραακευής (18/09, 15:00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Απόλλωνα στα πλέι-οφ – Θα είναι στο γκρουπ των «αδυνάτων»

Δείτε τους υποψήφιους αντιπάλους τους. Σημειώνουμε ότι για να αγωνιστούν στα πλέι-οφ ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση, θα πρέπει φυσικά να αποκλείσουν τη Ζρίνσκι (εντός) και τη Βασιλεία (εκτός) αντίστοιχα στον Γ΄ προκριματικό.

Γρανάδα (Ισπανία) – Λοκομοτίβ Τιφλίδας (Γεωργία)

Μίλαν (Ιταλία) – Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)

Σεντ Γκάλεν (Ελβετία) – ΑΕΚ (ΕΛΛΑΔΑ) **

Βίλεμ (Ολλανδία) – Ρέιντζερς (Σκωτία)

Λίντσερ (Αυστρία) – Ντουναΐσκα Στρέντα (Σλοβακία)

Χάποελ Μπέερ Σεβά (Ισραήλ) – Μάδεργουελ (Σκωτία)

Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) – Αλάνιασπορ (Τουρκία)

Ροστόφ (Ρωσία) – Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)

Φεχέρβαρ (Ουγγαρία) – Ρεμς (Γαλλία)

Ριέκα (Κροατία) – Κόλος Κοβαλίβκα (Ουκρανία)

ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία) – B36 Τόρσχαβν (Νησιά Φαρόε)

Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία) – Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία)

** Το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είναι στους πιθανούς αντιπάλους της Ανόρθωσης, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο “σύγκρουσης” ομάδων από την ίδια χώρα (Σεντ Γκαλεν-Βασιλεία) στα πλέι-οφ.

The post Οι πιθανοί αντίπαλοι ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης στα πλέι-οφ – Θα είναι στους «ισχυρούς»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Ιστορικές στιγμές στο Ισραήλ: Σε εξέλιξη η απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς - Παραδόθηκαν οι πρώτοι 7 στον Ερυθρό Σταυρό

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE