ToThemaOnline – Vouli.TV: Πού αποδίδουν κομματικοί κύκλοι την αποχώρηση Ασπρή από το ΔΗΚΟ - VIDEO

ToThemaOnline – Vouli.TV: Πού αποδίδουν κομματικοί κύκλοι την αποχώρηση Ασπρή από το ΔΗΚΟ - VIDEO

Η αποχώρηση του Αδάμου Ασπρή από το ΔΗΚΟ, όπως και η σχετική επιστολή του προς τον πρόεδρο του κόμματος δεν φαίνεται πως θα έχει επίσημη απάντηση.

Άλλωστε αν υπήρχε τέτοια πρόθεση η απάντηση θα ήταν ήδη ενώπιον των Μ.Μ.Ε.

Κομματικοί κύκλοι, ωστόσο, σχολιάζουν ανεπίσημα πως οι λόγοι αποχώρησης του κ. Αδάμου Ασπρή δεν έχουν να κάνουν με διαφωνίες σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, αλλά με τις επιλογές του ΔΗΚΟ ενόψει βουλευτικών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη στιγμή που έγιναν ξεκάθαρες οι προθέσεις της ηγεσίας του κόμματος περί συμπερίληψης του Γιώργου Σολωμού στο ψηφοδέλτιο της Κερύνειας, αυτόματα ο επίσης καταγώμενος από την κατεχόμενη επαρχία, Αδάμος Ασπρής φαίνεται να είχε λάβει τις αποφάσεις του. «Απλά ήταν θέμα χρόνου η αποχώρησή του» σχολίασε καλά ενημερωμένη πηγή.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο κομματικό σκηνικό σχολιάστηκαν στην εκπομπή Εξ Αφορμής που προβάλλεται καθημερινά χάρη στη συνεργασία του ThemaOnline και του Vouli.TV:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.