Αναμένουν πειθαρχική για καθηγητή με πίνακες για να επανέλθει ομαλή λειτουργία του σχολείου, οι γονείς Μέσης

Αναμένουν πειθαρχική για καθηγητή με πίνακες για να επανέλθει ομαλή λειτουργία του σχολείου, οι γονείς Μέσης

Οι οργανωμένοι γονείς Μέσης θα αναμένουν τα αποτελέσματα από την πειθαρχική έρευνα που θα διενεργήσει το Υπουργείο Παιδείας, "ευελπιστώντας ότι οι διαδικασίες δεν θα είναι χρονοβόρες, για να επανέλθει το συντομότερο η ομαλή λειτουργία του Περιφερειακού Γυμνασίου της Επαρχίας Λευκωσίας", όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση με αφορμή τα έργα τέχνης εκπαιδευτικού που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων.

Στην ανακοίνωση, καταθέτουν τον προβληματισμό τους "για τα λανθασμένα μηνύματα που μπορεί να μεταδώσει στη συνέχεια μέσα στη σχολική του μονάδα ένας λειτουργός της εκπαίδευσης, έστω και με δημοσιεύσεις σε προσωπικό του λογαριασμό". Αναφέρουν ότι αναμφίβολα όπως και όλη η κοινή γνώμη έτσι και οι οργανωμένοι γονείς, βρέθηκαν προ εκπλήξεως από τις εικόνες με τη δημοσίευση των πινάκων.

"Ξεκαθαρίζουμε εκ το προτέρων ότι δεν έχουμε δικαίωμα να περιορίσουμε τα δικαιώματα της ελευθερίας της έκφρασης, αλλά παράλληλα καταθέτουμε τον προβληματισμό μας για τα λανθασμένα μηνύματα που μπορεί να μεταδώσει στη συνέχεια μέσα στη σχολική του μονάδα ένας λειτουργός της εκπαίδευσης, έστω και με δημοσιεύσεις σε προσωπικό του λογαριασμό. Παράλληλα όμως είναι καθήκον μας να διεκδικούμε από το Δημόσιο Σχολείο να καλλιεργεί τη γνώση και τις διαχρονικές αξίες στα παιδιά μας, όπως τον σεβασμό, να τους μαθαίνει για τη θρησκεία, τα ήθη και έθιμα, την ιστορία και τις παραδόσεις και να διαμορφώνει το ήθος τους", αναφέρεται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE