ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονης- Έκκληση για πληροφορίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονης- Έκκληση για πληροφορίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία 17χρονης η οποία και αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης 16/9.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τον χώρο διαμονής της, στη Λεμεσό, από χθες 16/09/2020, το απόγευμα, η AMIRA AHMED, 17 ετών από την Σομαλία.

Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.75μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και στοιχεία της, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 22-805515 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE