ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ- ΟΜΟΝΟΙΑ: 'Συμμετέχουμε στη χαρά τους αλλά θα διερευνηθουν αδικήματα και παραβίαση διαταγμάτων' διαμηνύει η Αστυνομία

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ- ΟΜΟΝΟΙΑ: 'Συμμετέχουμε στη χαρά τους αλλά θα διερευνηθουν αδικήματα και παραβίαση διαταγμάτων' διαμηνύει η Αστυνομία

Παρατράγουδα σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 16/9 σε Λευκωσία και Λεμεσό μετά τον θρίαμβο της Ομόνοιας και την πρόκριση της στους χρυσοφόρους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πολλοί ήταν οι φίλοι της ομάδας που βγήκαν στους δρόμους πανηγυρίζοντας την επιτυχία της ομάδας τους, ενώ γύρω στις 21:00 οχήματα που περνούσαν έξω από το σύνδεσμό του ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία δέχθηκαν πετροβολισμό (τρεις καταγγελίες στην Αστυνομία) ενώ στη Λεμεσό, 50 οπαδοί μεγάλης ομάδας της πόλης θέλησαν με «πολεμοφόδια» να διαλύσουν τους  300 (σύμφωνα με την Αστυνομία) συγκεντρωμένους Ομονοιάτες από κεντρικό σημείο της πόλης.

Για τα δύο πιο πάνω περιστατικά η ηγεσία της Αστυνομίας έχει δώσει οδηγίες για τη σύσταση δύο ανακριτικών ομάδων σε Λευκωσία και Λεμεσό για να διερευνήσουν τα επεισόδιο ενώ εξετάσεις θα γίνουν και για την μη τήρηση των διαταγμάτων και την παραβίαση του περί λοιμοκάθαρσης νόμου.

Το μήνυμα που στέλνει η Αστυνομία είναι πως συμμετέχει στην χαρά των οπαδών της Ομόνοιας αλλά είναι καθήκον της να προχωρήσει στη διερεύνηση ποινικών αδικημάτων.

Όπως πληροφορούμαστε ήδη βρίσκονται υπό το «μικροσκόπιο» μελών της Δύναμης φωτογραφίες και βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα οποία φέρεται να μην τηρούνται τα πρωτόκολλα του Υπ. Υγείας, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν και μέλη της Αστυνομικής που βρίσκονταν σε σημεία όπου πανηγύριζαν οι φίλοι της Ομόνοιας ώστε να δώσουν μαρτυρία.

Οι πληροφορίες της Αστυνομίας κάνουν λόγο για 3000 συγκεντρωμένους πολίτες στη Λακατάμια που πολλοί εξ αυτών ενδεχομένως δεν τηρούσαν τις αποστάσεις ούτε έφεραν μάσκες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top