ΚΥΠΡΟΣ: Νέο πλοιάριο με μετανάστες ανοικτά του Κάβο Γκρέκο- Χειροπέδες σε 53χρονο με ιστορικό στην Κύπρο

ΚΥΠΡΟΣ: Νέο πλοιάριο με μετανάστες ανοικτά του Κάβο Γκρέκο- Χειροπέδες σε 53χρονο με ιστορικό στην Κύπρο

Νέο πλοιάριο με μετανάστες εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης (16/09) ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 9 μετανάστες από την Συρία, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Αλιευτικό Καταφύγιο Παραλιμνίου και ακολούθως στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών 'Πουρνάρα'.

Πέραν τούτου, τα μέλη της Δύναμης πέρασαν χειροπέδες σε δύο πρόσωπα. Στην πρώτη περίπτωση, πρόκειται για 53χρονο που βρισκόταν στη βάση δεδομένων απαγορευμένων μεταναστών καθώς το 2010 είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση και είχε απελαθεί.

Στην δεύτερη περίπτωση, πρόκειται για 50χρονο που συνελήφθη για υποβοήθηση υπηκόων τρίτων χωρών. 

*Φωτογραφία αρχείου.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE