Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη
Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.
Όπως ανέφερε ο κ. Μουτήρης, στην εν λόγω ανάρτηση, η χρήση μάσκας πιθανόν να συνέτεινε στην λιποθυμία της 13χρονης.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
Η μαθήτρια αισθάνθηκε δυσφορία, ζάλη και ακολούθως λιποθύμισε.
Αυτά είπε η ίδια και η μητέρα της, στη διάρκεια της καρδιολογικής εξέτασης στην οποία υπεβλήθη σήμερα το απόγευμα στο ΓΝ Πάφου.
Η υπερβολική ζέστη, η συνεχής αλλαγή τάξεων, και πιθανόν η μάσκα που έφερε, συνέτειναν στην ανάπτυξη των συμπτωμάτων της.
Θεώρησα ορθό να τα αναφέρω, επειδή είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορα, που κατά την γνώμη μου απέχουν της αλήθειας.
Θυμίζουμε, ότι σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η μητέρα της 13χρονης, η ίδια ένιωσε δυσφορία και ζήτησε να απομακρύνει την μάσκα, κάτι που δεν επέτρεψε ο καθηγητής.
*Φωτογραφία αρχείου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις