Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Επιτέλους νίκη, έστω και στο 93’ για την Παρί. Μετά τις ήττες από Λανς και Μαρσέιγ, οι τρεμπλούχοι Γαλλίας φλέρταραν με γκέλα και στο εξ αναβολής ματς της πρεμιέρας απέναντι στη Μετς, αλλά επικράτησαν 1-0 με γκολ του Γιούλιαν Ντράξλερ στις καθυστερήσεις.
Η ομάδα του Τόμας Τούχελ παρατάχθηκε χωρίς τους τιμωρημένους Νεϊμάρ, Κουρζαβά και Παρέδες, τον Εμπαπέ που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, τους Φλορέντσι που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα, αλλά και τους Κερέρ και Βεράτι.
Με το 0-0 να παραμένει στο 65’, ο Αμπντού Ντιαλό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς ανέτρεψε το Ιμπραΐμα Νιάν σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.
Η Παρί κινδύνεψε με ήττα, αλλά στο τρίτο λεπτό καθυστερήσεων ο Ντράξλερ με κεφαλιά μετά από ασθενή επέμβαση του γκολκίπερ της Μετς σε σέντρα του Ντι Μαρία χάρισε τη νίκη στην Παρί.
The post Φλέρταρε με νέα γκέλα η Παρί, αλλά ΛΥΤΡΩΘΗΚΕ στις καθυστερήσεις! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις