ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό μοτοσικλετιστή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό μοτοσικλετιστή

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 16/9 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματία μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ στην περιοχή βρίσκεται η τροχαία για να διερευνηθούν τα αίτια.

Όπως πληροφορούμαστε ο μοτοσικλετιστής αν και τραυματίας είχε επαφή με το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE