Τρεις υποψήφιοι διεκδικούν τη θέση του ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ

Τρεις υποψήφιοι διεκδικούν τη θέση του ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ

Ψηφοφορία για την εκλογή Γενικού Γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ διεξάγεται αυτή την ώρα στο πλαίσιο του 57ου Συνεδρίου των Αντιπροσώπων της Οργάνωσης.

Την θέση του Γενικού Γραμματέα, διεκδικούν ο νυν ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ Γλαύκος Χατζηπέτρου, και οι Ανδρέας Λουκά και Στράτης Ματθαίου.

Η ψηφοφορία, η οποία πραγματοποιείται στην αίθουσα Συνεδρίων της ΠΑΣΥΔΥ στη Λευκωσία, θα ολοκληρωθεί στη 1.00μ.μ. και διεξάγεται στα πλαίσια των υγειονομικών κανονισμών.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE